МИСТЕРИЙНАТА ШКОЛА ПО ВРЕМЕ НА ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ Възможно ли е и днес да се върви по духовния път?

По време на ерата на Водолея старите структури се разпадат. Това съвсем ясно се вижда.
Но с какво ще заменим старите структури и модели?
Как ще реагираме на огъня на Водолея, на високите космически вибрации? Ще използваме ли новите атмосферни възможности в позитивен смисъл или ще ги използваме, борейки се, за да запазим старото, което вече се разпада?

Международната Школа на Златния Розенкройц показва универсалния път на духовно развитие. Този път води до духовна автономия и свобода. Каним ви да изследваме заедно новите възможности на едно ново време.

Заповядайте на 15 ноември (петък) 2019 г. от 19:00 до 20:30 часа в конферентната зала "Арена" на хотел "Арена ди Сердика", ул. "Будапеща" 2-4, 1000 Център, София, Водещ: Яцек Запасник.
Всички са Добре дошли!

Виж на Google карта

Галерия

Свързани статии

Влиянията на Мистерийните планети

Влиянията на Мистерийните планети

Ерата на Водолея  е подготвила за Земята и нейните обитатели напълно нови възможности. Влиянията на мистерийните  планети Уран, Нептун и Плутон вече си проправят път.
2012 - Космични преобразования в епохата на Водолея

2012 - Космични преобразования в епохата на Водолея

Дълбоки изменения в космоса се предсказват за 2012 година. Те могат да бъдат придружени от геоложки, климатични и атмосферни последствия за Земята и човечеството. Но те имат и духовно значение за всички онези хора, които търсят духовния път и се насочват към нова цел в живота...

Зовът на Розенкройцерското Братство днес

Зовът на Розенкройцерското Братство днес

Хората, които се интересуват от езотерика, скоро откриват, че в целия космос се води една ужасна и свръхчовешка борба между силите на доброто и злото. Ужасяващият драматизъм на тази вечна борба между негативното и позитивното, между доброто и злото ...