УНИВЕРСАЛНОТО УЧЕНИЕ. БИБЛИЯТА. ВЕЧНИЯТ ПЪТ. Видимата и невидимата Библия., 21. юни. 2021 г.

Приятели,
От името на Школата на Розата и Кръста сърдечно ви каним на онлайн презентация-разговор от цикъла “Дванадесетте ключа на Универсалното учение“ на тема „Универсалното учение. Библията. Вечният път.“

Универсалното учение е едно излъчване, то не може да се прочете, да бъде изследвано или схванато цялостно от земния човек. Но истината е, че изучаването на тези знания се оказва крайно необходимо за разбирането на Пътя. Ако реагира позитивно на тази излъчваща сила, тогава чрез прилагането на съответната осъзната част от Учението, ученикът я пробужда в себе си за живот. По този начин самият той се превръща в тази малка част от Учението.
Външното познание, без да бъде прието и приложено в живота, си остава неразбрано, заключено. То никога не води до истинския живот.

Библията, и особено Новият Завет, в никакъв случай не е книга, която може да се приложи в земни жизнени условия или да дава съответните напътствия за този живот. Библията винаги е била потвърждението на един постигнат резултат по Пътя на обновлението, който е извървян в силата на Гносиса. Едва след встъпването на Пътя на себеосвобождаването, тайната на Свещеното Писание се разбулва, за да потвърди направената крачка. Заповядайте на срещата, която ще се състои на 21 юни, понеделник, от 19:00 часа в нашата ZOOM стая.
Входът е свободен

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=a0FIamswYkE3Tk10REpGRm1wUU1LQT09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: 9639


Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!
Адрес на събитието

,

от 19:00 ч.,

ВИРТУАЛНО СЪБИТИЕ