ПЪТЯТ НА УЧЕНИКА В СИЛОВОТО ПОЛЕ НА ДУХОВНАТА ШКОЛА 12. юли. 2021 г.

Приятели,
Школата на Розата и Кръста сърдечно ви кани на последната презентация-разговор от цикъла “Дванадесетте ключа на Универсалното учение“ на тема: „Пътят на ученика в Силовото поле на Духовната школа“.
   Само изучаването на Универсалното учение не е достатъчно, за да вървим по Пътя. Прилагагайки наученото, ученикът отваря сърцето си. В системата му мощно навлизат гностичните сили, които пречистват, променят и носят истинско разбиране – познанието от първа ръка.
   Духовната школа е душевна общност, необходима за вървенето по Пътя. Тя формира и поддържа Гностичното силово поле. Всеки върви по свой собствен път, който се различава вътрешно и външно от пътя на другите. Но целта е обща за всички.
   Духовната школа е електромагнитна действителност, гравитационно поле. Действащата в нея сила се поражда от магнитното привличане между учениците и Духовната школа. Качеството й зависи от напредъка на всеки ученик по Пътя на освобождението. От тази сила могат да черпят всички членове на групата. Тя се намира в процес на непрекъснато развитие, т.е. в диалектичната природа се реализира едно “Ново жизнено поле”, нов “Ноев ковчег”, който посред бурите на този свят, започва своето пътешествие към освобождаващия живот и Абсолюта. Това е процесът на новото сътворение.

Заповядайте на срещата, която ще се състои на 12 юли, понеделник, от 19:00 часа в нашата ZOOM стая.
Входът е свободен

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=VFpYcXdvR1BuWExFVGJ4MXovckVmZz09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: hlab


Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!
Адрес на събитието

,

от 19:00 ч.,

ВИРТУАЛНО СЪБИТИЕ