Мистерийното познание на келтите и друидите 30. септември. 2017 г.

Мир, Любов и Истина лежат в основата на учението на друидите. Извиращата от него мъдрост достига до света и човечеството, благодарение на правдивостта му. То е знание, свързано с всичко и всеки.
Лекцията, посветена на древните келти и друиди има задачата да ни отведе в техния магичен и загадъчен свят. Те са обитавали цяла Европа през хилядолетието преди новата ера, въпреки че нямали обща форма на държава и правителство.Те били автономни в своя регион, но споделяли общи религиозни възгледи и език.По свой собствен начин хората и племената поддържали връзка с природните духове и духовните йерархии, стоящи зад тях. Всеки свободен келт имал персонална връзка с божественото, доколкото съзнанието му позволявало това. ...Те били обхванати в световната душа, не като напълно индивидуализирани личности, а като част от мистериозно цяло и активен фактор в него.
Нашето пътуване ще се опита да остави впечатление за загадъчен регион, който е потънал далеч назад в мъглата на времето. То е като картина с много цветови нюанси, със светлинни петна тук и там, с красиви пространства и интересни пътешествия из историята.

Приятели и гости, заповядайте на следваща наша лекция, която ще бъде проведена на 30.09.17 (Събота) от 19:00 ч., в гр.РУСЕ, хотел ВЕГА (конферентна зала).

Вход свободен!

Адрес на събитието

Русе

хотел ВЕГА, ул. Александровска 48, от 19:00 ч. конферентна зала (вход свободен)