ДУШАТА – ПОЗНАТА И НЕПОЗНАТА 12. октомври. 2022 г.

Душата е посредник на Духа, за да се осъществят идеите на Духа в материята. Същността на човека е неговата душа, а тялото е обвивка на душата и инструмент за реализация на стремежите й.
Коя или какво е тази душа? Изисква се смелост да търсим душата в днешния свят, да оставим принудата на нашето рационално, ограничаващо мислене и да търсим навътре в себе си, за да открием онова, което е живо на най-дълбокото ниво.
В този свят отчаяно се нуждаем да разпознаем и открием отново душата си. Това е един път обратно към дома, обратно към това кои сме в действителност. Именно светлината, която се запалва там, ще ни помогне да изпълним живота си с нови идеи, нова енергия, смелост и увереност. Нашият свят толкова много се нуждае в него да потече светлината през канала на събудената ни душа, която да излекува скръбта, болката и страданието. По този начин ставаме светлина не само за себе си, но и за другите.

Заповядайте на нашата поредна презентация и дискусия в сряда, 12 октомври 2022 г. от 19:00 ч. в център по себепзнание "Орфей", бул. П. Яворов 18, Лозенец
Входът е свободен.

Адрес на събитието

СОФИЯ

център по себепзнание Орфей, бул. П. Яворов 18, Лозенец