АЛХИМИЧНИЯТ ПРОЦЕС. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЪРВОНАЧАЛНАТА БОЖЕСТВЕНА ДУША. процесът на трансформация на оловото на природата в златото на Духа, 22. февруари. 2020 г.

Нашата прекрасна планета, от която познаваме само една малка част, се управлява от една Божествена алхимическа формула, която действа непрекъснато. Въпреки че невежото човечество непрестанно отравя природните царства чрез дисхармония и непослушание, тази формула, поставена от Божествения Дух и действаща в прасубстанцията, остава винаги постоянна и гарантира, макар и за нас в неизмеримо дълги периоди от време, осъществяването на първоначалната пра-идея.

Формулата на Духа, лежаща в основата на нашата планета и живеещото върху нея човечество, има за цел възстановяването на първоначалната, Божествената душа. Тази душа е изявяващият се в прасубстанцията Духовен принцип. Тя е носителят на Светлината, на съзнанието, което познава Духа и му сътрудничи творчески. Всички сили в универсалното пространство на прасубстанцията имат за задача да възродят този носител на Светлината. Алхимичният процес, чрез който се осъществява това възраждане е трансфигурацията. Ще го обсъдим заедно по време на срещата ни на 22-ри февруари (събота) 2020 г. от 11:00 часа в Народно читалище ”ФАР 1946” ул. "Странджа" № 20.
Вход свободен

Свързани събития

08 февруари 2020 г. | Бургас ИСТИНСКАТА МОЛИТВА.

Адрес на събитието

БУРГАС,

Народно читалище ”ФАР 1946”, ул. Странджа (Странджа планина) № 20, от 11:00 ч.,