ФУНДАМЕНТАЛНАТА ПРОМЯНА. МИКРОКОСМОС И МАКРОКОСМОС. ONLINE събитие, 14. декември. 2020 г.

Приятели,
    От името на Школата на Розата и Кръста сърдечно ви каним на поредната презентация от новия цикъл : “Дванадесетте ключа на Универсалното учение“ на тема : “Фундаменталната промяна. Микрокосмос и макрокосмос“ /устройство на микрокосмоса, висш аз/.
    Ако човек започне да се осъзнава и прозре истината, че земния свят е една илюзия, в него назрява решението да бъде свободен. Това решение е съпроводено от прозрението за съществуване на Божествения свят. Човек започва да се стреми към единствената си цел в живота: завръщането в Божествената родина. Тази целеустременост към свобода е породена от себепознанието, че в цялостната си природа земният човек не само е в света, но е и от света. Той осъзнава, че в него трябва да се извърши фундаментална промяна.
    Как ще прекрачи портата на фундаменталната промяна? Как на практика да осъществи тази промяна? Какво е интегрирано в малката космична човешка система, наречена микрокосмос?
    По тези и други въпроси може да поговорим на нашата среща - презентация с разговор по темата.
Заповядайте!

Срещата ще се състои на 14.12.2020 онлайн в платформата ZOOM.

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=eGtoUGdmNWxEQXI0Tk05cElOb0pJdz09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: 2487
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kb9gOgd19p

Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!

Адрес на събитието

от 19:00 часа

ONLINE