ЗАДАЧАТА НА ЗЕМНАТА ЛИЧНОСТ Какво е призванието на земната личност?, 19. януари. 2021 г.

Приятели,
   От името на Школата на Розата и Кръста сърдечно ви каним на презентация от новия цикъл : “Дванадесетте ключа на Универсалното учение“ на тема :
ЗАДАЧАТА НА ЗЕМНАТА ЛИЧНОСТ.

Човекът като микрокосмос представлява един малък свят, състоящ се от микрокосмичен небосвод – аурично същество, и една микрокосмична земя, т.е., земна личност.


Микрокосмосът можем да сравним с дърво, което през есента загубва своите листа – личността. Листата са допринесли за развитието на дървото, след което умират напълно. През пролетта от голите клони на дървото излизат съвсем нови листа. Както голото дърво не може да асимилира слънчевата светлина, така и микрокосмосът без земна личност като носител на съзнание не може да събира опитности и не може да занесе реколтата вкъщи. Докато личностите в микрокосмоса не осъзнаят истинската си задача, те винаги ще са подвластни на смъртта.
Защо сме в тази ситуация? Защо живеем? Какво е добре да осъзнаем, за да променим? И как? Защо страдаме? Какво да направим? Каква е задачата ни? По тези и други въпроси може да поговорим на нашата среща - презентация с разговор по темата.
Заповядайте! Срещата ще се състои на 19 януари, вторник, от 19.00 часа в нашата ZOOM стая.
Входът е свободен


ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=UTFKRUNKbXBheGplajc4TlhhNmgvUT09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: sahr


Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!

Свързани събития

09 януари 2021 г. | МЪДРОСТТА НА ЛАО ДЗЪ В „ДАО ДЪ ДЗИН”

Адрес на събитието

,

19:00-21:00 ч.,

Виртуално събитие