СИЛИ НА ЗАБЛУДАТА. ПЪТЯТ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО 26. май. 2021 г.

Приятели,
    От името на Школата на Златния Розенкройц сърдечно ви каним на нашата десета презентация от цикъла : “Дванадесетте ключа на Универсалното учение“ на тема : "Сили на заблудата. Пътят на освобождението."


Презентацията разглежда някои взаимовръзки, засягащи цялото човечество, и се спира по-подробно на различните зависимости и влияния върху личността, мисленето, желанията, чувствата и действията на хората в колектив. Знанието за тази трудно познаваема и често неосъзната обвързаност и зависимост е от голяма помощ при вървенето по Пътя на освобождение.

В книгата си „Елементи от философията на съвременните розенкройцери”, Ян ван Райкенборг казва:
“Освобождението е възможно само чрез съзнателна промяна на живота. Това трябва да стане отдолу нагоре. Това е освобождение чрез самоизграждане, свободно от принуда и авторитети. Човек не позволява повече да го водят за носа и отхвърля всякакво влияние отвън. С едно обективно отношение към живота той се стреми към познание от първа ръка за пътя на фундаменталната промяна. По този път ние трябва да се опитваме да бъдем водени от една непрекъснато растяща и всеобхващаща любов към хората...”

По тези и други въпроси може да поговорим на нашата среща - презентация с разговор по темата.
Заповядайте!

Презентацията ще се проведе в нашата ZOOM стая на 26 май 2021 г. (сряда) от 19:00 часа.
Входът е свободен

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=TnI1SkRRL2tMTmlCQUxocmwyVFhzUT09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: skal


Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!
Свързани събития

10 май 2021 г. | УЧЕНИЕТО НА ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТ - ВЕЧНОСТ И ВРЕМЕ

Адрес на събитието

19:00-21:00 ч.

ВИРТУАЛНО СЪБИТИЕ