ЕНЕРГИИТЕ НА ВОДОЛЕЯ СТИМУЛИРАТ БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП В ЧОВЕКА Пробуждането на Божествения принцип в човека., 11. октомври. 2021 г.

Интернационалната школа на Златния Розенкройц започва провеждането на виртуална присъствена информационна поредица от 7 срещи в платформата ZOOM под заглавие "Розенкройцерите. Пътят на мистериите в днешното време."

Първата среща ще се състои на 11 октомври 2021, понеделник, от 19:00 часа в нашата ZOOM стая.
Входът е свободен


Живеем в ускорен, изпълнен с напрежение период. За няколко десетилетия времето ни неимоверно се ускори. Чрез Интернет разширихме хоризонта си до границите на нашия свят, но загубихме сигурността и опорите на 20-ти век. Традиционните структури се разпадат. Ценностите се променят. Преживяваме навлизането на човечеството в ерата на Водолея.

С разчупването на досегашните време-пространствени граници ни се открива нова картина на света, ново разбиране на смисъла на живота и нови отговори на фундаменталните въпроси свързани с човешкото съществуване:
Откъде идвам? Защо живея? Накъде отивам?

За да отговорим на тези въпроси ще се върнем към праначалото, към първоизвора. Оттам блика първоначалната, никога нераждана, девствена енергия като Божествената светлина и приема образ в живота. Настъпва момента на осъзнаването, че човечеството и човекът са призвани за напълно различен живот.

Духовната школа на Златния Розенкройц описва този процес, като завръщане към Създателя в душевно-духовното поле на Вечността.
За да преживеем заедно една среща на душите и сърцата, Ви каним на първото послание от поредицата - „Енергиите на Водолея стимулират Божествения принцип в човека.“

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=dGRDVThKMkt0SUdNeUlQNGRHS0FpZz09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: zopy


Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!
Свързани събития

25 октомври 2021 г. | ОНЛАЙН СЪБИТИЕ ЧОВЕК - ЗЕМЯ - ВСЕЛЕНА. РАЗВИТИЕ НА СВЕТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Адрес на събитието

ОНЛАЙН СЪБИТИЕ,

от 19:00 ч.,

ИНФОРМАЦИОННА ПОРЕДИЦА (1)