ДУШАТА – ПОЗНАТА И НЕПОЗНАТА 22. октомври. 2022 г.

Душата е посредник на Духа, за да се осъществят идеите на Духа в материята. Същността на човека е неговата душа, а тялото е обвивка на душата и инструмент за реализация на стремежите й.
Коя или какво е тази душа? Изисква се смелост да търсим душата в днешния свят, да оставим принудата на нашето рационално, ограничаващо мислене и да търсим навътре в себе си, за да открием онова, което е живо на най-дълбокото ниво.
В този свят отчаяно се нуждаем да разпознаем и открием отново душата си. Това е един път обратно към дома, обратно към това кои сме в действителност. Именно светлината, която се запалва там, ще ни помогне да изпълним живота си с нови идеи, нова енергия, смелост и увереност. Нашият свят толкова много се нуждае в него да потече светлината през канала на събудената ни душа, която да излекува скръбта, болката и страданието. По този начин ставаме светлина не само за себе си, но и за другите.

Заповядайте на нашата презентация и дискусия в събота - 22-ри октомври 2022 г. от 14:00 часа в Читалище "Братство 1869", ул. "Патриарх Евтимий" 18.
Входът е свободен

Адрес на събитието

Кюстендил

Читалище "Братство 1869", ул. "Патриарх Евтимий" 18 /до галерията на Майстора, в центъра на града/ от 14:00 ч.