МИСТЕРИЯТА НА КОСМИЧЕСКИЯ ЕЗИК И ТАЙНАТА НА БЪЛГАРСКОТО ХОРО среща-дискусия , 25. февруари. 2023 г.

Цялата Вселена е една симфония — в нея всеки индивид е нота, а неговото щастие е в това да стане съвършено настроен към хармонията на Вселената. Звукът се възприема от съзнанието. Всеки атом във Вселената се изповядва със свой тон.
Човекът е една миниатюрна Вселена. Той демонстрира хармонични или нехармонични акорди чрез своя пулс, чрез ударите на сърцето, чрез своите вибрации, ритъм и тон. Неговото здраве и болести, неговата радост и печал — всичко говори за музика или отсъствие на музика в живота му.
На какво всъщност ни учи музиката? Тя ни помага да осъществим в себе си хармонията. В това е нейната магия. Когато слушате музиката, която ви харесва, тя ви настройва и ви привежда в хармония с живота.

Приятели, каним да споделите с нас срещата-дискусия на тема “Мистерията на космическият език и тайната на българското хоро“, която ще се проведе на 25 февруари, от 14:00 часа в Кюстендил, читалище "Братство 1869", ул. "Патриарх Евтимий" 18 /до галерията на Майстора/ в центъра на гр. Кюстендил.

Адрес на събитието

Кюстендил

Читалище "Братство 1869", ул. "Патриарх Евтимий" 18 /до галерията на Майстора, в центъра на града/ от 14:00 ч.