ДАРБИТЕ НА НОВИЯ ЧОВЕК - четвърта дискусионна среща от поредицата ИДВАЩИЯТ НОВ ЧОВЕК ИДВАЩИЯТ НОВ ЧОВЕК - цикъл дискусионни срещи, 07. юни. 2014 г.

ДАРБИТЕ НА НОВИЯ ЧОВЕК

7 ЮНИ (събота) от 11:00 часа

София, ул. Иван Денкоглу № 18

Когато говорим за Идващия Нов Човек, ние нямаме предвид идването на една нова диалектична раса, т.е. раса от плът и кръв. Не. Ние имаме пред вид формирането на едно свещено Братство - братството на първоначалното царство, една нова Уна Санкта. Целта на това Братство е да освободи падналото и пленено човечество. Това става чрез човешки сърца, глави и ръце.

Този Нов Човек има неподозирани способности. Тези способности ще бъдат обект на нашата дискусия. И всеки участник може да даде приноса си за преживяването на една богата и пъстра картина.

Заповядайте!

ИДВАЩИЯТ НОВ ЧОВЕК - цикъл дискусионни срещи

В хода на човешкото развитие много пророци са отправяли предупреждение, че няма време. А времето си тече - подобно на сезоните, епохите следват една след друга, за да изпълнят своя кръговрат. Какво означава това напомняне тогава, към кого е насочено и актуално ли е днес? С какво ерата на Водолея е по-различна от предходната например и ако наистина настъпват промени в космическите условия, това ще се отрази ли на нас, хората? Възможно ли е те да доведат до изявата на един друг тип човек и ако да, как ще се случи това и какво ще представлява този нов човек?

Ако тези и други подобни въпроси вълнуват и Вас, заповядайте на дискусионните срещи под надслов: „Идващият нов човек“.

Адресът е:

София, ул. Иван Денкоглу № 18 – английска библиотека Hot Spot Books & Art
Продължителността на срещите е 2 часа. Вход - свободен.

За допълнителна информация и контакти: Център София

Свързани статии

Старият и Новият човек

Адрес на събитието

София

ул. Иван Денкоглу, 18 – английска библиотека Hot Spot Books & Art

Галерия