КАКВО ТЪРСИТЕ В ТОЗИ СВЯТ? служба, 22. март. 2024 г. от 18:00 ч.

Мислили ли сте някога за това какво всъщност търсите? Приятелство, хармония, щастие и любов? А може би всичко това заедно? Или търсите утеха след преживяно страдание, удовлетворение за своето отчаяно и депресирано Аз-същество? Търсите ли познание, мъдрост, изява, или чувствате в себе си само един неопределен копнеж за спокойствие и мир във вас самия? Копнеете ли за нещо, което сам не можете да опишете?
В началото и на първо място ние бихме желали да ви припомним източника на вашето търсене. В най-дълбоката същност на търсещия човек е съхранен спомен за едно съвършено състояние, съществувало някога преди падението от Божествения порядък.
И търсещият човек, който носи този спомен в себе си, несъзнателно бива движен, тласкан от него да търси пътя, който може да го отведе обратно към Божественото състояние, без самият той да осъзнава това. Това търсене се разбира погрешно от личността и тя го насочва към земни неща, идеи и цели. Но гладът на душата си остава, докато в един момент истинският път към истинската цел бива намерен.

Заповядайте на 22 март (петък) от 18:00ч. в Русе, хотел "Космополитън" - конферентна зала 2 етаж, ул. "Добри Немиров" № 1

Входът е свободен

Адрес на събитието

РУСЕ

хотел "Космополитън" - конферентна зала 2 етаж, ул. "Добри Немиров" № 1

от 18:00 ч.