Онлайн информационен курс - послание 1/7: ЕНЕРГИИТЕ НА ВОДОЛЕЯ СТИМУЛИРАТ БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП В ЧОВЕКА Първо послание, 04. март. 2024 г. от 19:00 ч.


В рамките на 7 срещи ще се опитаме да ви предадем фундамента на учението, което следва Школата - Универсалното учение. Срещите ще се провеждат два пъти месечно в приложението “Zoom” (добре е да си го инсталирате на компютъра или мобилното устройство, тъй като то не винаги работи добре от браузъра). Срещите ще протичат в 2 части:

• първата част ще представлява презентация по темата за деня

• втората част ще включва отговори на ваши въпроси, ако са възникнали такиваПослание 1

Енергиите на Водолея стимулират Божествения принцип в човека

• Пробуждането на първоначалното Божествено ядро.

• Ерата на Водолея променя представата на човека за света.

• Човекът е двойнствен – Природен човек и Божествен човек. Диалектичният свят и Божественият свят

Живеем в изпълнено с напрежение време. За няколко десетилетия то неимоверно се ускори. Чрез Интернет разширихме хоризонта си до границите на нашия свят, но загубихме сигурността и опорите на 20-ти век. Традиционните структури се разпадат. Ценностите се променят. Преживяваме навлизането на човечеството в ерата на Водолея.

С разчупването на досегашните време-пространствени граници ни се открива нова картина на света, ново разбиране за смисъла на живота и нови отговори на фундаменталните въпроси свързани с човешкото съществуване: Откъде идвам? Защо живея? Накъде отивам?

За да отговорим на тези въпроси ще се върнем към Праначалото, към Първоизвора. Оттам, като Божествена светлина, блика първоначалната, никога нераждана, девствена енергия и приема образ в живота. Настъпва момента на осъзнаването, че човечеството и човекът са призвани към напълно различен живот.

Духовната школа на Златния Розенкройц описва този процес, като завръщане към Създателя (Творецът на всички неща) в духовно-душевното поле на Вечността.


Ако се интересувате от тези въпроси, заповядайте на 4-ти март (понеделник) на онлайн събитието в платформата Зуум от 19:00 ч.

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/85637385289?pwd=RnNMYi9mZWdtMHFFTnU1T082SjRJZz09
Password: 2468


Линкът става активен 10-15 минути преди началото на срещата!

Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!

Адрес на събитието

ОНЛАЙН СЪБИТИЕ

в платформата ZOOM

от 19:00 ч.