Онлайн информационен курс - послание 2/7: ЧОВЕК–ЗЕМЯ–ВСЕЛЕНА. РАЗВИТИЕ НА СВЕТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО. Второ послание, 18. март. 2024 г. от 19:00 ч.


В рамките на 7 срещи ще се опитаме да ви предадем фундамента на учението, което следва Школата - Универсалното учение. Срещите ще се провеждат два пъти месечно в приложението “Zoom” (добре е да си го инсталирате на компютъра или мобилното устройство, тъй като то не винаги работи добре от браузъра). Срещите ще протичат в 2 части:

• първата част ще представлява презентация по темата за деня

• втората част ще включва отговори на ваши въпроси, ако са възникнали такиваПослание 2

Човек – Земя – Вселена. Развитие на света и човечеството.

• Картината на света според Универсалното учение.

• Аварийният порядък.

• Колелото на раждането и смъртта.

В природните науки в продължение на повече от 80 години все повече учени допринасят за изграждането на една нематериалистична представа за света, в която енергиите, квантите, морфичните и морфогенетичните полета формират една цялостна картина на устройството на света. Случайност ли са всички тези явления и развития?

Не стои ли зад Човека – Земята – Вселената една голяма взаимосвързаност, по-висша воля, едно могъщо въздействие, което наричаме „Бог“ или „Дух“ и което е свързано с истинското предопределение на човешкото съществуване?...

Какво всъщност представлява света, в който живеем?


Ще се опитаме да дадем отговор на този въпрос на втората ни среща, която ще се състои на 18-ти март (понеделник) в платформата Зуум от 19:00 ч.

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9102413658?pwd=aHRLOEJHcEFwSFBSMnp6eHdURDN4dz09&omn=88584513171
Password: 2468


Линкът става активен 10-15 минути преди началото на срещата!

Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!

Адрес на събитието

ОНЛАЙН СЪБИТИЕ

в платформата ZOOM

от 19:00 ч.