СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО! 30. юни. 2024 г. от 14:00 ч.


Поглед към научните и мистерийните аспекти на този чуден орган

„Следвай сърцето си!“- този израз се среща във всички езици. Още от древността хората са разбирали значението на този ЦЕНТЪР НА ЖИВОТА и на Божествената светлина. Сърцето е най-загадъчният и неостаряващ мускул в човешкото тяло. Освен осигуряване циркулацията на кръвта, сърцето има и много други функции, които едва сега започват да се осъзнават на фона на новата парадигма за квантовия строеж на света и физиката за енергиите и вибрациите.

В неспирен ритъм на свиване и отпускане, сърцето ни снабдява с енергия през целия ни живот. Енергия е ключовата дума на новото време, ерата на Водолея. Всичко е енергия, съзнателна енергия, информация – от атома и клетката до милиардите галактически системи!

Сърцето ни е енергийна и светлинна мистерия. То е светлинен орган, реагиращ на Божествената светлина, преодоляваща време и пространство. С всеки удар на сърцето, в нас се ражда Христос. Чудесната симфония, която долавяме като сърдечен ритъм, е тихо послание от Великата мистерия на Живота. Една искра от Божествената светлина лежи в сърцето ни. Тази Светлина е неделима, вездесъща и съществува извън времето и пространството. Но тя е и центърът, микрокосмичното ядро на истинското ни същество. То непрекъснато излъчва духовния зов за завръщане към истинската ни същност. Сърцето е вратата, през която Христовата сила, излъчвана от искрата, може да се влее в кръвта, да я пречисти и да осъществи Новораждането на Божествената Душа .

Приятели, за да разбулим мистериите на това преображение и духовните функции на сърцето Ви каним да посетите нашата лекция на 30 юни, неделя, от 14:00 часа в гр. Кюстендил, НТС, бул. Македония № 2, ет 2, зала 4.

Вход свободен!

Адрес на събитието

КЮСТЕНДИЛ

НТС, бул. Македония № 2, ет 2, зала 4

от 14:00 ч. до 15:30 ч.