НЯКОИ ПОСЛЕДИЦИ ПО ПЪТЯ НА ЕНДУРА 15. февруари. 2021 г.

Приятели,
   От името на Школата на Розата и Кръста сърдечно ви каним на презентация от новия цикъл : “Дванадесетте ключа на Универсалното учение“ на тема :
НЯКОИ ПОСЛЕДИЦИ ПО ПЪТЯ НА ЕНДУРА.

Една от характерните черти на земния живот е разминаването между думи и дела. В Учението на Розенкройцерите не става въпрос само за познание, а преди всичко за осъществяване. Познанието само по себе си не е освобождение. То винаги е само началото. Фундаменталната промяна е възможна, когато се откажем от нашия мисловен и чувствен живот и се обърнем към Другия в нас. Всяка разумна, добродетелна промяна в живота, поставена като цел, винаги ще се превръща в диалектичния свят в илюзия поради закона за противоположностите. За да разберем истината за диалектиката и смисълът на живота е необходимо да проникнем до тяхната същност. Един от основните принципи на Духовния Път са думите на Йоан Кръстител: “Той, другият, трябва да расте, а аз да се смалявам”.

За да разговаряме за духовното освобождение и осъществяването му, както и за някой заблуди и пречки по Пътя, заповядайте на срещата, която ще се състои на 15 февруари, понеделник, от 19.00 часа в нашата ZOOM стая.
Входът е свободен


ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=Q0pUcWZNRy9CVUJSUVFRT21lTWJZdz09 Meeting ID: 925 415 4180
Passcode/парола: axtr


Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!

Свързани събития

27 февруари 2021 г. | КАРМА И СЪДБА

Адрес на събитието

,

19:00-21:00 ч.,

Виртуално събитие