БОЖЕСТВЕНАТА АЛХИМИЯ 13. декември. 2021 г.


В поредното 5-то послание от информационната поредица „Розенкройцерите. Пътят на мистериите в днешното време“ ще представим една от най-съществените и важни теми в процеса на освобождаване и преобразяване на личността по пътя на ученика.

В древността тази тема е интерпретирана от много философи и търсачи, назовавана като „Кралското изкуство“ или „Великото дело“, философският камък на преобразуване на оловото в злато, „Еликсир на живота“ и т.н.
За Духовната школа на Златния Розенкройц този процес е вътрешен съзнателен процес на обръщане и промяна, наречен „трансфигурация“, „новораждане от Вода и Дух” или смяна на личността.

Как се осъществява този алхимичен процес на развитие и преобразяване?
Кои са трудностите по пътя на ученичеството, но заедно с това и коя е помощта, която неотклонно го следва по пътя му на завръщане към Първоизвора?

Ще говорим за възстановяването на падналия носител на Светлината, за реконструкцията на първоначалната Божествена душа, за истинското „Кралско изкуство”.

Заповядайте на нашата презентация и дискусия!
Срещата ще се проведе на 13 декември 2021 г. (понеделник) от 19.00 ч. в платформата ZOOM.

Входът е свободен

ЛИНК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ СРЕЩАТА (Join Zoom Meeting) : https://us02web.zoom.us/j/9254154180?pwd=V3gyV3ozMHV5ZGhSc0pQSlJhQXV1QT09 Meeting ID: 925 415 4180
Password: 4321

Линкът и паролата, както и часът на провеждането на тези срещи няма да се променят!

Срещата в ZOOM не се записва и всички участници имат контрол върху микрофоните и камерите си!
Свързани събития

27 декември 2021 г. | ОНЛАЙН СЪБИТИЕ ДУХОВНАТА РАБОТА НА РОЗЕНКРОЙЦЕРИТЕ

Адрес на събитието

ОНЛАЙН СЪБИТИЕ

от 19:00 ч.

ИНФОРМАЦИОННА ПОРЕДИЦА (5)