Виртуален информационен курс В светлината на новото време ...

Международната школа на Златния Розенкройц предлага безплатен виртуален информационен курс на всички, които желаят да се запознаят отблизо с Универсалното учение.

Изпратете заявката си за участие до 17-ти октомври(сряда) 2018 г. на e-mail адрес: lrc.letters@abv.bg (l е малко L), или попълнете формуляра по-долу, като посочите e-mail, на който желаете да получавате съобщенията.
 По-подробна информация за курса ще получите в сряда 17-ти октомври 20:30 ч.

В продължение на 12 седмици всеки участник ще получава на email адреса си текст-послание, всеки от които съдържа обяснение на един аспект от Универсалното учение. С всяко следващо послание, Вие ще задълбочавате разбирането си.

Ще имате различни възможности за контакт с Школата, да задавате въпроси и да получавате отговори:
1) чрез изпращане на запитване на email адреса: lrc.letters@abv.bg и съответно получаване на отговор на вашия email адрес, преди да получите следващия текст.

2) ако имате Facebook профил, бихте могли да задавате въпроси и да получавате отговори на Facebook страницата ни за виртуалния курс "ЛРК информационен курс" (https://www.facebook.com/groups/lrc.letters/) – в сряда от 20:30 до 21:30.

3) разговор в Google Hangouts в сряда от 20:30 до 21:30.

4) При проявено желание от Ваша страна, бихме могли да коментираме темите и в конферентни разговори в Skype – във вторник от 20:30 до 21:30. Пишете ни на email адреса: lrc.letters@abv.bg и ни пратете Вашия Skype account/име.

5) Ако проявявате интерес, ще Ви свържем и с наши екипи в: София, Бургас, Варна, Силистра, Русе, Стара Загора, Пловдив, Кърджали, Сливен – за среща разговор и/или за посещение на мероприятие на Школата в тези градове.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на email адрес: lrc.letters@abv.bg

Записването за този курс приключи.
Очаквайте тук дата (напролет) за нов курс!   


Международна школа на Златния Розенкройц

Галерия

Термини

Посетете речника ТУК