Виртуален информационен курс В светлината на новото време ...

Международната школа на Златния Розенкройц предлага безплатен виртуален информационен курс на всички, които желаят да се запознаят отблизо с Универсалното учение.
Той се провежда два пъти в годината - започва през м. март и м. октомври.

Поредният курс ще започне на 7-ми октомври 2020 г. Можете да заявите участието си в него като попълнете формуляра на Интернет адреса :
http://lectorium-rosicrucianum.bg/regvcourse/

По-подробна информация за курса ще получите в сряда, 7-ми октомври 20:30 ч.

Подробности за самия курс:
В продължение на 12 седмици всеки участник получава на email адреса си текст-послание, всеки от които съдържа обяснение на един аспект от Универсалното учение. С всяко следващо послание, вашето разбиране се задълбочава.
Ето темите, които се разглеждат в курса :

* Истина и заблуда.
* Себепознание и познание на света.
* Двата природни порядъка.
* Реинкарнация или възкресение.
* Фундаменталната промяна. Микрокосмос и макрокосмос.
* Микрокосмос и реинкарнация.
* Някои последици по Пътя - Ендура.
* Истинската молитва.
* Алхимичният процес. Трансфигурацията.
* Сили на измамата. Спиритизъм. Космическа революция.
* Универсалното учение и Библията.
* Гностичният път. Заключителен преглед.

Ще имате различни възможности за контакт с Школата, да задавате въпроси и да получавате отговори:
1) чрез изпращане на запитване на email адреса: lrc.letters@abv.bg и съответно получаване на отговор на вашия email адрес, преди да получите следващия текст.

2) ако имате Facebook профил, бихте могли да задавате въпроси и да получавате отговори на Facebook страницата ни за виртуалния курс "ЛРК информационен курс" (https://www.facebook.com/groups/lrc.letters/) – в сряда от 20:30 до 21:30.

3) При проявено желание от Ваша страна, поне един ден преди това, бихме могли да коментираме темите и в конферентни разговори в Skype – във вторник от 20:30 до 21:30, или в Google Hangouts в сряда от 20:30 до 21:30. Пишете ни на email адреса: lrc.letters@abv.bg и ни пратете Вашия Skype/Hangout account/име.

4) Ако проявявате интерес, ще Ви свържем и с наши екипи в: София, Бургас, Варна, Силистра, Русе, Стара Загора, Пловдив, Кърджали, Сливен – за среща разговор и/или за посещение на мероприятие на Школата в тези градове.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на email адрес: lrc.letters@abv.bg

Международна школа на Златния Розенкройц


Ако сте се записали за информационния курс и не виждате съобщения на пощата си от нас, вероятно те са поместени в друга папка, например: "Спам", "Реклами" или др., а не в "Кутия"!

Галерия

Термини

Посетете речника ТУК