ПРИЧИНИТЕ ЗА ЧОВЕШКИТЕ БОЛЕСТИ Причините за човешките болести са дълбоко в подсъзнанието на човека. Тук мисленето и съзнанието играят съществена роля. И това, че е отделен от Бога, което е най-голямото му нещастие., 08. март. 2015 г.

Човекът е започнал да боледува, защото се е нарушила неговата цялостност. И колкото по-дълбоко в материята слиза той, толкова по-многобройни, многообразни и по-деструктивни стават болестите. ......

Днес човешкото същество е максимално отделено от Духа. Именно защото е много болно, то е издигнало в култ здравето, особено на физическото тяло, и използва всякакви начини, методи и средства, за да го държи под контрол. Но всички ние сме убедени от личен опит, че това се оказва невъзможно, въпреки противоположните твърдения на медицинското съсловие. В действителност, човешките страдания са се увеличили и се увеличават тревожно, болестите и уврежданията в човешката система сега са почти повсеместни.

Универсалното Учение предлага едно друго лекарство за лечение на всички болести. То се нарича Гносис, Светлина, Сила и Любов. Човекът притежава вътре в себе си един източник на това лекарство - Розата на сърцето.

Заповядайте на 8-ми март от 16:30 ч. в зала Оптимус.
Вход свободен

Свързани събития

15 март 2015 г. | хотел Железник ВОДОЛЕЙ – РЕНЕСАНС НА ДУХОВНОСТТА 12 март 2015 г. | Бургас ПЛЕННИЧЕСТВО И СВОБОДА. УТРЕ, СЪМ СВОБОДЕН. 25 ноември 2017 г. | Бургас СЪЗНАНИЕ. ПОЛЕТА. РЕАЛНОСТ.

Свързани статии

Дървото на Живота Учение и цел СЪЗНАНИЕТО - КЛЮЧ КЪМ РАЗБИРАНЕ НА РЕАЛНОСТТА. ЧОВЕК - ЗЕМЯ - ВСЕЛЕНА САМО СВЕТЛИНАТА ОТРАЗЯВА СВЕТЛИНА Човешкият мозък - една чудна чаша Старият и Новият човек

Адрес на събитието

гр. Враца

бул. "Никола Войводов" № 13

зала Оптимус център - от 16:30 ч.